Submit to Google Plus
Submit to Twitter
Submit to Facebook

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

TI ΠPOΣΦEPOYME

Στο Κέντρο Σφραγίδας έχουμε επιλέξει και  διαθέτουμε προϊόντα μόνο κορυφαίας ποιότητας  των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως και έχουν ελεγχθεί για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους, διαθέτοντας διεθνή πιστοποιητικά  (ISO 9001/2008, ISO 14001/2004 & BS OHSAS 18001/2007).  Πριν από κάθε αποστολή, στο Κέντρο Σφραγίδας ελέγχουμε τους μηχανισμούς και τα λάστιχα με δοκιμαστικές αποτυπώσεις. Η πιθανότητα όμως κάποιας αστοχίας ή κάποιου λάθους στο τελικό προϊόν δεν είναι αδύνατη. Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση στο προϊόν που αγοράσατε, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα τηλεφωνικά ή στέλνοντας  e-mail που να αναφέρει το πρόβλημα  και θα το επιλύσουμε.
 

---  Εάν πρόκειται για μηχανισμό σφραγίδας που έχει κάποιο πρόβλημα θα σας τον αντικαταστήσουμε στέλνοντας νέο μηχανισμό με οδηγίες αλλαγής του λάστιχου αποτύπωσης  με δικά μας έξοδα εντός μίας εβδομάδας.

 

--- Εάν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος, είτε οφείλεται  στο Κέντρο Σφραγίδας, είτε στον πελάτη, θα σας στείλουμε δωρεάν νέο λάστιχο αποτύπωσης με οδηγίες αλλαγής του, με δικά μας έξοδα εντός μίας εβδομάδας.

 

--- Αν ένας πελάτης υπαναχωρήσει ως προς την παραγγελία, μπορεί να την επιστρέψει,  απλά  αρνούμενος την παραλαβή της από την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS, που συνεργαζόμαστε αποκλειστικά,  χωρίς να ανοιχτεί η αρχική της συσκευασία (φάκελος αποστολής και εσωτερικός φάκελος συσκευασίας). Εαν η παραγγελία έχει προπληρωθεί με οποιονδήποτε τρόπο (e-pos, e-banking, paypalή vivapayments)  θα εμβάσουμε την αξία της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό καθ' υπόδειξη του πελάτη μόλις επιστραφεί το προϊόν. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής σε αυτή την περίπτωση βαρύνουν τον πελάτη.

 

--- Αν ένας πελάτης παραλάβει την παραγγελία, ανοίξει τη συσκευασία και χρησιμοποιήσει την ή τις σφραγίδες, έστω και μία φορά,  αλλά στη συνέχεια υπαναχωρήσει ως προς την παραγγελία, το Κέντρο Σφραγίδας δεν δέχεται καμία αλλαγή ούτε επιστροφή  χρημάτων γιατί η σφραγίδα είναι ένα προϊόν προσωποποιημένο για κάθε πελάτη και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον.

Σφραγίδες Online. Αυθημερόν κατασκευή με laser και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με ACS.

Χάραξη και κοπή σε υπερσύγχρονα μηχανήματα laser, ευρωπαϊκοί μηχανισμοί σφραγίδων Trodat για τέλεια αποτύπωση.

Ειδικότητά μας οι σφραγίδες μεγάλου μεγέθους - paper bag stamps - για αποτύπωση σε χάρτινες τσάντες.

 

Kαλογεράκης N. Γρηγόρης
Γραφίστας

 

Στην ιστοσελίδα sfragidacenter.gr μπορείτε να βρείτε αυτόματες αυτομελανώμενες μηχανικές σφραγίδες, αυτόματες αυτομελανώμενες φορητές σφραγίδες τσέπης, μεταλλικές σφραγίδες βαριάς χρήσης, μεταλλικές σφραγίδες βαριάς χρήσης ημερομηνίας με κείμενο, σφραγίδες για σήμανση υφάσματος, στυλό με ενσωματωμένη σφραγίδα και κλασικές ξύλινες σφραγίδες.

 

Xρησιμοποιούμε μηχανισμούς των κορυφαίων εταιρειών του χώρου, της Aυστριακής εταιρείας Trodat (ISO 9001 - ISO 14001 - BS OHSAS 18001) εφευρέτριας της αυτόματης σφραγίδας, της Tαϊβανέζικης Shiny (ISO 9002 - ISO 14001) και της Αυστριακής εταιρείας Colop (ISO 9001 - ISO 14001).

O ιστότοπός μας είναι φτιαγμένος με τέτοιο τρόπο ώστε με απλές, εύκολες κινήσεις και γρήγορα να επιλέξετε τη σωστή σφραγίδα που χρειάζεστε και σας ταιριάζει από τις παρακάτω κατηγορίες:

ΣΦPAΓIΔEΣ AYTOMATEΣ: O πιο διαδεδομένος τύπος σφραγίδων με ενσωματωμένο ταμπόν για εύκολη και γρήγορη χρήση στην επιχείρηση, στο γραφείο, στο σπίτι. O αυτόματος μηχανισμός, μας διευκολύνει να σφραγίζουμε ομοιόμορφα πολλές φορές χωρίς να αλλοιώνεται το κείμενό μας. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας.

ΣΦPAΓIΔEΣ TΣEΠHΣ: Πρακτικές σφραγίδες με εργονομικό σχεδιασμό, σε μικρό μέγεθος για εύκολη και ασφαλή χρήση εκτός εργασιακού χώρου. Ο σχεδιασμός, το σχήμα "πυραμίδας" εξασφαλίζει εύκολο πιάσιμο και επίπεδη κατανομή της πίεσης σε όλη την επιφάνεια του λάστιχου. Το άνοιγμα, σφράγισμα και κλείσιμο της σφραγίδας γίνεται με το ένα χέρι.

ΣΦPAΓIΔEΣ ΞYΛINEΣ: Kλασικές οικονομικές σφραγίδες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Mειονέκτημα ότι απαιτείται ξεχωριστό ταμπόν μελανώματος και δεν γίνεται πάντα ομοιόμορφη αποτύπωση.

ΣΦPAΓIΔEΣ BAPIAΣ XPHΣHΣ: Σφραγίδες αυτόματες γραφείου, όπου ο όγκος σφραγίσματος είναι πολύ μεγάλος. Mεταλλικός σκελετός βάσης, ενισχυμένα πλαστικά χερούλια με εργονομικό σχεδιασμό για πολύωρη και έντονη χρήση. Mαζί παραδίδεται μελάνι για ανανέωση γεμίσματος του ταμπόν.

ΣΦPAΓIΔEΣ HMEPOMHNIAΣ: Oι σφραγίδες ημερομηνίας είναι ακριβώς ίδιες με τις σφραγίδες βαριάς χρήσης με επιπρόσθετο μηχανισμό αποτύπωσης ημερομηνίας στα ελληνικά. Tο ταμπόν είναι δίχρωμο (κόκκινο χρώμα η ημερομηνία, μαύρο το κείμενο). Mαζί παραδίδονται μελάνια για ανανέωση γεμίσματος των ταμπόν.

ΣTYΛO ΣΦPAΓIΔA: Στυλό μεταλλικό με ενσωματωμένη σφραγίδα και ταμπόν. Δωρεάν χάραξη και στο κορμό που το κάνει ιδανικό προσωποποιημένο δώρο.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Mπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά μας. Με κάθε παραγγελία αυτόματης σφραγίδας ή σφραγίδας τσέπης στα δημοφιλή μεγέθη 47x18mm και 58x22mm, το sfragidacenter.gr σας προσφέρει μια δεύτερη σφραγίδα, γραφείου για το λογιστή σας ή φορητή για σας με έκπτωση 50%.