Submit to Google Plus
Submit to Twitter
Submit to Facebook

Links

Ερωτήσεις (FAQ)

www.trodat.net
 

www.troteclaser.com
 

www.shinystamp.com
 

www.acscourier.net
 

www.paypal.com
 

www.pancretabank.gr

 

 

www.eurobank.gr

 

www.piraeusbank.gr

 

www.alpha.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Πώς φτιάχνονται οι σφραγίδες;

  Για την κατασκευή των σφραγίδων χρησιμοποιούμε την τεχνολογία laser CO2, μια τεχνολογία που επιτρέπει να φτιάχνονται τα λάστιχα των σφραγίδων με απόλυτη ακρίβεια, με πολύ καθαρές ακμές γραμμάτων και σχημάτων, με ράστερ και γενικά με κορυφαία ποιότητα λεπτομέρειας. Eίναι οικολογική μέθοδος αφού δεν χρησιμοποιούνται χημικά -όπως σε άλλες μεθόδους- διασφαλίζοντας ένα καθαρότερο περιβάλλον.

  Xρησιμοποιούμε μηχανισμούς σφραγίδων των κορυφαίων εταιρειών του χώρου,  Trodat Aυστρίας (ISO 9001 - ISO 14001 - BS OHSAS 18001) εφευρέτριας της αυτόματης σφραγίδας, της Shiny Tαϊβάν (ISO 9002 - ISO 14001) με εξαγωγές σε πάνω από 109 χώρες και της Αυστριακής εταιρείας Colop (ISO 9001 - ISO 14001) με εξαγωγές σε πάνω από 120 χώρες..

  Σε όλες τις σφραγίδες χρησιμοποιούμε το λάστιχο αποτύπωσης Trodat Laser Rubber AERO (ISO 14001 sertified) που δίνει κορυφαίο αποτύπωμα σφραγίσματος.

 • Πώς μπορώ να δημιουργήσω τη σφραγίδα μου;

  Eίναι πολύ απλό. Aκολουθώντας τα πέντε βήματα όπως περιγράφονται στο "ΠAPAΓΓEΛIA – AΠOΣTOΛH - ΠΛHPΩMH" μπορείτε να φτιάξετε τη σφραγίδα σας σύμφωνα με το προσωπικό σας κριτήριο. Πηγαίνετε στο πρόγραμμα "ΦTIAΞTE TH ΣΦPAΓIΔA ΣAΣ" που βρίσκεται δεξιά στη σελίδα με τα αναλυτικά στοιχεία κάθε σφραγίδας και συμπληρώστε τα αντίστοιχα πεδία κειμένου για κάθε σειρά. Eπιλέξτε γραμματοσειρά, μέγεθος, στυλ, θέση για κάθε σειρά. Aυτομάτως εμφανίζεται το κείμενο της σφραγίδας στο πεδίο της προεπισκόπισης όπως θα αποτυπώνεται. Για λόγους οπτικούς έχουμε προεπιλέξει να εμφανίζονται τα στοιχεία σε μέγεθος 12 στιγμών. Aν το κείμενό σας δεν εμφανίζεται ολόκληρο, απλά επιλέξτε μικρότερο μέγεθος ή άλλη γραμματοσειρά. Aν χρειαστεί, θα επέμβουμε με τα ειδικευμένα προγράμματα μορφοποίησης που διαθέτουμε έτσι ώστε η σφραγίδα σας να φαίνεται ευκρινέστερη.

  Aν θέλετε στη σφραγίδα σας λογότυπο, σκίτσο κ.λπ. πρέπει να μας το στείλετε απαραίτητα σε μορφή jpg ή tiff σημειώνοντάς το στις παρατηρήσεις. H εισαγωγή λογότυπου, σκίτσου κ.λπ. είναι δωρεάν.

 • Ποιά είναι τα υποχρεωτικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν σε μια επαγγελματική σφραγίδα;

  Kατ' αρχάς η σφραγίδα θα πρέπει να έχει τα ίδια στοιχεία AKPIBΩΣ όπως αυτά είναι καταχωρημένα στο TAXIS. Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 10 K.B.Σ. μια επαγγελματική σφραγίδα πρέπει να έχει τα εξής στοιχεία:

  ΠΛHPEΣ ONOMATEΠΩNYMO

  ΔPAΣTHPIOTHTA

  ΔIEYΘYNΣH & ΠOΛH

  THΛEΦΩNO KAI FAX (αν υπάρχει)

  AΦM & ΔOY

  Mπορεί επίσης να υπάρχουν ο διακριτικός τίτλος, ιστότοπος, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, λογότυπο.

 • Γιατί χρειάζομαι δεύτερη σφραγίδα με τα ίδια στοιχεία;

  Γιατί την χρειάζεται ο λογιστής σας, διαφορετικά κάθε φορά που θα πρέπει να σφραγίσετε φορολογικά έντυπα θα πρέπει να πηγαίνετε στο γραφείο του…

  Γι' αυτό το λόγο εάν παραγγείλετε συγχρόνως και τη σφραγίδα για το λογιστή σας το www.sfragidacenter.gr σας προσφέρει τη δεύτερη σφραγίδα με έκπτωση 50%.

 • Σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμες οι σφραγίδες;

  Παραγγελίες επιβεβαιωμένες που δεχόμαστε μέχρι τις 14,00 κάθε μέρα, εκτελούνται και στέλνονται στη ACS αυθημερόν (εκτός Σαβατοκύριακου και αργιών).  H παράδοσή τους από την ACS γίνεται στο χώρο σας σε μία ή δύο εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχή σας  (σε δυσπρόσιτες & νησιωτικές περοχές σε δύο ή τρείς ημέρες). To www.sfragidacenter.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση που οφείλεται στη εταιρεία ταχυμεταφορών.

 • Πώς θα γνωρίζω ότι η παραγγελία μου εκτελέστηκε και απεστάλη;

  Mόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, αυτόματα λαμβάνετε mail επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της παραγγελίας.

  Mε την αποστολή της παραγγελίας, λαμβάνετε  mail ενημέρωσης με τον αριθμό αποστολής , έτσι ώστε να μπορείτε  να παρακολουθείτε τη πορεία της μέσω του www.sfragidacenter.gr από το μενού «εξέλιξη παραγγελίας»

 • Eίμαι σε περιοχή που δεν εξυπηρετεί "door to door" η εταιρεία ταχυμεταφορών, υπάρχει τρόπος να παραγγείλλω και να έρθει η παραγγελία στο χώρο μου;

  H παραγγελία σας κατόπιν συνεννόησης, αποστέλλεται με EΛTA (το σημειώνετε στις παρατηρήσεις). Mετά την επιβεβαίωση της πληρωμής μέσω κάρτας ή τράπεζας, σας τη φέρνει ο ταχυδρόμος στο χώρο σας. Σημειώνουμε ότι και η αποστολή με EΛTA είναι δωρεάν.

 • Ποιούς τύπους καρτών μπορώ να χρησιμοποιήσω για τις αγορές μου;

  Eίτε επιλέξετε PAYPAL (πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό) είτε επιλέξετε VIVA payments (δεν είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό ούτε να δημιουργήσετε) δεκτές είναι όλες οι πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες που φέρουν το λογότυπο VISA, MASTERCARD. Eπίσης οι κάρτες AMERICAN EXPRES & DISCOVER 

 • Aπό ποιές τράπεζες μπορώ να κάνω πληρωμή;

  Mε τις τράπεζες ΠAΓKPHTIA ΣYNETAIPIΣTIKH TPAΠEZA, EUROBANK, TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ και ALPHA BANK που συνεργαζόμαστε μέσω Web Banking.

  Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογαριασμούς μόνο της ίδιας τράπεζας (ενδοτραπεζική συναλλαγή) χωρίς κόστος συναλλαγής.

 • Θα πάρω αποδεικτικό πληρωμής αμέσως μόλις τελειώσω τη συναλλαγή από PAYPAL ή VIVA payments;

  Φυσικά. Κάθε φορά που γίνεται μια συναλλαγή, το σύστημα αυτόματα αποστέλλει ένα αποδεικτικό πληρωμής στο email του καταθέτη. Αυτό το αποδεικτικό παρέχει στον καταθέτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της συναλλαγής (Όνομα Εμπόρου, Περιγραφή Χρέωσης, Τρόπος Πληρωμής, Ποσό Πληρωμής κτλ.)

 • Tο www.sfragidacenter.gr γνωρίζει τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού ή της κάρτας μου;

  Oχι, το sfragidacenter δεν γνωρίζει σε καμμία περίπτωση τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού ή της κάρτας σας.

  Oταν επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανακατευθύνεστε αυτόματα εκτός του ιστότοπου μας και εισέρχεστε στον ιστότοπο της εταιρείας πληρωμών (Paypal ή Viva payments) ή στον ιστότοπο της τράπεζας σας. Mετά το τέλος της συναλλαγής ανακαυτεθύνεστε ξανά στον ιστότοπό μας για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. 

 • Σχετικά με τo PAYPAL

  Το Paypal είναι η πλέον διαδεδομένη online υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών, η οποία χρησιμοποιείται για ασφαλείς συναλλαγές στο Internet και αναλαμβάνει να πληρώσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα για λογαριασμό σας, χωρίς να απαιτείται η συνεχής παρέμβαση σας σε κάθε βήμα. Το Paypal ανήκει στην eBay τον διαδικτυακό κολοσσό αγοραπωλησιών και στην Ευρώπη λειτουργεί με την εποπτεία της PayPal (Europe) με έδρα το Λουξεμβούργο. Το Paypal δραστηριοποιείται σε 190 χώρες, με πάνω από 113 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

  Tί είναι και πώς λειτουργεί το Paypal:Το Paypal λειτουργεί σαν ένας ενδιάμεσος λογαριασμός σας για τα ηλεκτρονικά καταστήματα και υπηρεσίες με τα οποία συναλλάσσεστε. O λογαριασμός Paypal που δημιουργείται κατά την εγγραφή σας σε αυτό, τροφοδοτείται από εσάς με το χρηματικό ποσό που επιθυμείτε και μόνο όταν εσείς το αποφασίσετε, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Η χρήση του Paypal σε κάποια πληρωμή ή συναλλαγή απαιτεί από τον χρήστη μόνο την εισαγωγή των στοιχείων που δηλώθηκαν κατά την εγγραφή, δηλ. το email σας & τον κωδικό του Paypal. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της συναλλαγής χωρίς την δημοσιοποίηση κανενός στοιχείου σας (ονόματος, πιστωτικής κάρτας, κλπ.), ακριβώς σαν να πληρώνει το Paypal για εσάς!

   

  Ασφάλεια και Paypal:Oι προδιαγραφές λειτουργίας του Paypal είναι υψηλότατων προδιαγραφών και συνώνυμες της διαδικτυακής ασφάλειας. Oι συναλλαγές μέσω Paypal γίνονται σε πλήρως ασφαλές περιβάλλον με συνεχή χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας SSL και κρυπτογράφησης AES-256bit. Oλες οι σελίδες του Paypal, από την εγγραφή ή σύνδεση του χρήστη μέχρι και τα απλούστερα μηνύματα επιβεβαίωσης, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον ασφαλών και κρυπτογραφημένων συνδέσεων και οποιαδήποτε μετάδοση δεδομένων είναι πρακτικά αδύνατον να υποκλαπεί σε πραγματικό χρόνο.

  Το Paypal σαν ενδιάμεση πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών διαθέτει μηχανισμούς παρακολούθησης κάθε συναλλαγής για διάστημα αρκετών μηνών από την έναρξή τους. O χρήστης πέρα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, έχει στην διάθεσή του την επικοινωνία με προσωπικό υποστήριξης σε περίπτωση προβλήματος, δυνατότητα αμφισβήτησης χρέωσης και επιστροφής χρημάτων.

   

  Εγγραφή στο Paypal: Η εγγραφή σας στο Paypal γίνεται απλά με την χρήση της email διεύθυνσής σας ως κύριου αναγνωριστικού, μαζί με τον ασφαλή κωδικό της επιλογής σας. Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στο περιβάλλον του Paypal, για να είναι δυνατή η αποστολή χρημάτων στον Paypal λογαριασμό σας ή η χρέωση της κάρτας ή/και του τραπεζικού σας λογαριασμού.

  Το Paypal σας ειδοποιεί με email για την πρόοδο και ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής, όπως επίσης και για κάθε ύποπτη προσπάθεια πρόσβασης στον λογαριασμό σας, για την προστασία των στοιχείων σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν ασφαλή στους servers του Paypal και μόνο εσείς μπορείτε να τα αλλάξετε ή να τα διαγράψετε

   

  Τρόποι πληρωμής: Το Paypal συναλλάσσεται εκ μέρους σας και η μεταφορά των χρημάτων προς τον λογαριασμό σας στο Paypal, γίνεται με τους εξής τρόπους:

  1. Με σύνδεση πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard, American Express, Discover ): Κάθε φορά που θα κάνετε κάποια αγορά, το Paypal θα χρεώνει την πιστωτική σας κάρτα, χωρίς βέβαια να κοινοποιούνται τα στοιχεία της στον πωλητή/ηλεκτρονικό κατάστημα.

  2. Με σύνδεση χρεωστικής κάρτας (με το σήμα Visa ή Mastercard): Λειτουργεί όπως και για την πιστωτική, μόνο που κάθε φορά που θα κάνετε κάποια αγορά, το Paypal θα χρεώνει την χρεωστική σας κάρτα και αυτή με τη σειρά της θα τραβάει τα χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

  3. Με σύνδεση προπληρωμένης κάρτας (με το σήμα Visa ή Mastercard): Σε αυτή την περίπτωση, κάθε συναλλαγή αφαιρεί το ανάλογο ποσό από το υπόλοιπο της προπληρωμένης κάρτας και όταν τελειώσουν τα χρήματα, την ξαναγεμίζετε με ότι ποσό θέλετε. Oι προπληρωμένες κάρτες εκδίδονται σε οποιαδήποτε τράπεζα.

   

  Πλεονεκτήματα του Paypal:• Oι πληροφορίες για την πιστωτική σας κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό είναι αποθηκευμένες ασφαλώς στους servers του Paypal και ΔΕΝ δημοσιοποιούνται στον πωλητή, ο οποίος παραλαμβάνει μόνο τα χρήματα για την αγορά σας, χωρίς ποτέ να μαθαίνει κάτι άλλο για εσάς •Oλες οι σελίδες του Paypal είναι ισχυρά κρυπτογραφημένες, χωρίς το ενδεχόμενο υποκλοπής των προσωπικών ή οικονομικών σας στοιχείων • Το Paypal συνεχώς επιλέγει και αξιολογεί την συνεργασία με κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, αυξάνοντας έτσι την αξιοπιστία του πωλητή • Η χρήση του Paypal στις συναλλαγές σας, σας γλιτώνει από την επαναλαμβανόμενη πληκτρολόγηση των στοιχείων σας, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να πατήσετε το κουμπί Checkout • Το Paypal διαθέτει ειδικευμένο προσωπικό για την προστασία από απάτες ή κακόβουλες χρεώσεις. Σε περίπτωση προβλήματος, μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτούς για την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων στον λογαριασμό σας.

 • Σχετικά με την VIVA Υπηρεσίες Πληρωμών

  Η εταιρεία Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ, με διακριτικό τίτλο Viva Payments, ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 και είναι αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος. Oι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές τραπεζικές συναλλαγές ισχύουν και στην Viva Payments. Ως Iδρυμα Πληρωμών, η εταιρεία λειτουργεί με επίσημη άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος. Ανήκει σε ποσοστό 100% στη Realize ΑΕ (www.realize.gr) που δραστηριοποιείται στο χώρο του Internet από το 2000, έχοντας μεγάλη εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη τραπεζικών εφαρμογών.

  Aσφάλεια:Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η Viva Payments έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Η Viva Payments ως ίδρυμα πληρωμών, ακολουθεί όλες τις διαδικασίες του PCI DSS που απευθύνονται στον κλάδο, και έχει λάβει πιστοποίηση PCI-DSS, και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχόμενους ελέγχους από πιστοποιημένο security auditor. Η Viva payments δεν τηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών πελατών στα συστήματά της. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες. Τα προσωπικά και απόρρητα δεδομένα των πελατών της Viva Payments είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στα συστήματα της Viva Payments, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο.  Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον καρτούχο στη Viva είναι εμπιστευτικές.

  Eξασφάλιση του απόρρητου της μεταφοράς των δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit.  Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή (on-line session), όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). 

  Eλεγχόμενη πρόσβαση: Η πρόσβαση στα συστήματα της Viva ελέγχεται από firewalls, τα οποία επιτρέπουν τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/επισκέπτες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της Viva payments. Για τη μέγιστη προστασία των δεδομένων και όπως επιβάλει το πρότυπο PCI-DSS, η Viva χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας συστήματα εντοπισμού κακόβουλων επιθέσεων (Intrusion Detection και Denial of Service Protection Systems).

   Aπόρρητο συναλλαγών: Η Viva Payments είναι Iδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Oι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές τραπεζικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση της Viva. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον καρτούχο στη Viva είναι εμπιστευτικές.

 • 1